ANDRITZ Hydro business division key visual

ANDRITZ termékei

A cég generátorházakat, azok komponenseit valamint turbina komponenseket és papíripari alkatrészeket gyárt.

Generátor

Generátor

ANDRITZ Kft. különböző típusú generátorházak gyártására szakosodott. A cég a kisebb léghűtéses generátorházak mellett a nagyobb és nehezebb hidrogénhűtéses generátorházak gyártására is felkészült.
A legnagyobb, a cégnél gyártott ilyen generátorház 1800 MW teljesítményű volt, súlya elérte a 120 tonnát.  A generátorházak komplett forgácsolva, felületkikészítve, festve, szerelésre készen kerülnek kiszállításra, többnyire egyéb komponenseikkel, pajzs, hűtőfej, áramátvezető szekrény együtt.

Az ANDRITZ GROUP-hoz való csatlakozást követően az ANDRITZ Kft. elkezdett az ANDRITZ Hydro részére különböző típusú generátorházakat és azok komponenseit (pajzsokat) is gyártani, illetve bekapcsolódott vízerőművi  alkatrészek gyártásába. Az ANDRITZ Kft-nél a házak hegesztése és komplett forgácsolása történik, a készreszerelést már az anyavállalat végzi. Nagy méretű, komplex hydro head cover és szelepházak gyártása és szerelése is elindult.

ANDRITZ Kft Siemens részére gyárt gázturbina komponenseket is. A termékskálában a gázturbina komponensek közül az égőkamra, a kilépőház és a közbensőház van jelen.

Az ANDRITZ Kft papíripari gépek gyártásában is részt vesz, olyan termékekkel, mint plattírozott tartók, lamella sorok, Yankee hengerek (szárító dob). A Yankee hengerek korábban öntvényből készültek, az ANDRITZ Kft-nél rendelkezésre álló szükséges know-how és felszereltség segítségével viszont világon egyedülállóan kifejlesztették a hegesztett konstrukció gyártását.

KAPCSOLAT
ANDRITZ Kft.
Dózsa telep 69
6060 Tiszakécske
Kapcsolat
LETÖLTÉSEK
  • ANDRITZ Kft. cégbemutató PDF : 3,6 MB
  • ANDRITZ Kft. tanúsítványok PDF : 3,5 MB