Office of ANDRITZ Feed & Biofuel B.V. in Geldrop, The Netherlands

ANDRITZ Feed & Biofuel B.V., Geldrop, The Netherlands

ANDRITZ Feed & Biofuel B.V., Nederland is gespecialiseerd in het produceren van matrijzen en rolvelgen voor pelleteermachines. Daarnaast bieden wij overige slijt- en reserve onderdelen aan voor machines in de diervoedings - en biofuel industrie.

Ons kantoor is gevestigd op industrieterrein ‘de Spaarpot’ te Geldrop en bestaat uit een team van 125 gekwalificeerde en gespecialiseerde medewerkers.

Office of ANDRITZ Feed & Biofuel B.V. in Geldrop, The Netherlands

Productie faciliteit – productie van matrijzen, rolvelgen en vervangingsonderdelen

De productie locatie in Geldrop heeft een oppervlakte van 14.000 m² en verwerkt jaarlijks vijfduizend ton aan staal. Dit staal wordt getransformeerd naar matrijzen en rolvelgen voor pelleteermachines die wereldwijd worden verkocht en verscheept. Overige slijt-en reserve onderdelen worden geproduceerd door ANDRITZ of een van haar partners.

Producten

  • Matrijzen en rolvelgen voor pelleteermachines in de diervoedings, biofuel, afval en meststoffen industrie
  • Overige slijt- en reserve onderdelen voor alle OEM en non-OEM machines in het pelleteerprocess: hamers, hamerpinnen, zeven, paddels, assen, V-snaren, tandriembanden, etc.
  • Rollen

Ervaring en kennis van de industrie

ANDRITZ  heeft een sterke reputatie en is een van de grootste marktleiders in het maken en repareren van stalen matrijzen.  Het produceren van matrijzen is een volledig geautomatiseerd proces en alle matrijzen worden speciaal voor de klant op maat gemaakt door onze specialisten. Klanttevredenheid staat voor ons hoog in het vaandel.  We streven er naar om de beste te blijven binnen de branch door middel van investeringen in het productieproces en R&D, zodat de klant zo snel mogelijk kan worden geholpen.

Service en reparatie centrum

ANDRITZ Feed & Biofuel  B.V. heeft een service punt zodat wij klanten interne reparaties van machines, rol revisies en externe services kunnen aanbieden.  Daarnaast hebben wij een voorraad van binnenwerken, zodat wij de klant, waar dan ook ter wereld, zo spoedig mogelijk kunnen helpen. Vanuit ANDRITZ Feed & Biofuel B.V.  distribuëren wij wereldwijd verbruiksartikelen en worden wij ondersteund door een netwerk van agenten, zodat wij in elke hoek van de wereld sales - en service support kunnen geven.

Find out more ...

contact us
ANDRITZ FEED & BIOFUEL B.V.
The Netherlands
Spaarpot 112
5667 KZ Geldrop
Get in contact
downloads
  • ANDRITZ Feed and Biofuel - Company Profile PDF : 3,2 MB
  • Aftermarket and service PDF : 1,1 MB
  • Aftermarket Catalog PDF : 2,1 MB
  • Pellet Dies and Rolls PDF : 261 KB
  • Flat Die PDF : 231 KB
  • FB_GENERAL PURCHASING T&C_NL_FINAL_10-22 PDF : 123 KB