SE_Gouda_drum_dryer

ANDRITZ Gouda BV

ANDRITZ Gouda BV, deel van ANDRITZ SEPARATION, is een veelzijdige producent en leverancier van machines voor de verwerking van voedingsmiddelen, chemische producten en afvalstoffen. Het uitgebreide productportfolio omvat zowel standalone apparatuur als kant-en-klare procesoplossingen.

ANDRITZ Gouda combineert meer dan 100 jaar technologische expertise met het vermogen om grote industriële projecten van a tot z te managen. We implementeren proceslijnen met state of the art productietechnologie en staan bekend om onze geïntegreerde aanpak. Zo hebben we ervaring in het ontwerpen en bouwen van industriële installaties, tot en met de engineering, inbedrijfstelling en service.

ANDRITZ Gouda streeft voortdurend naar een lage ecologische voetafdruk, een verminderd energieverbruik, kwalitatieve en klantgerichte engineering en een hygiënisch, stabiel en betrouwbaar productieproces. Ons doel is om de operationele en financiële prestaties van onze klanten te verbeteren, met een gunstige en rendabele impact op hun bedrijfsvoering en een meetbare ROI (return on investment).

Kenmerkend voor ons technisch georiënteerde bedrijf is dat we fors investeren in onderzoek en ontwikkeling, om in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten. Al meer dan een eeuw test en ontwikkelt het ANDRITZ Gouda laboratorium oplossingen voor allerlei problemen en behoeften. Tot op vandaag worden de resultaten en de opgedane ervaring ingezet ten behoeve van de klant.

ANDRITZ Gouda heeft meerdere proefinstallaties wereldwijd, waar nieuwe materialen worden getest of product samples gegenereerd. De proefinstallaties worden ook gebruikt om een proces te optimaliseren vóór de eigenlijke uitvoering of om de haalbaarheid ervan te onderzoeken. Die manier van werken zorgt voor een gegarandeerd succesvolle implementatie van real life processen.

ANDRITZ Gouda geeft de voorkeur aan open en langdurige partnerships met klanten, om hen te ondersteunen bij de groei van hun bedrijf, op een duurzame en succesvolle manier.

Service

Met onze 24/7 dienstverlening via één aanspreekpunt, voegen we waarde toe in elke fase van het productieproces. ANDRITZ Gouda helpt klanten om de operationele levensduur van hun machines te verlengen. Wie investeert in dit soort dure apparatuur, wil het ook continu kunnen gebruiken. Storingen en stilstand betekenen productieverlies. Onze serviceafdeling is perfect uitgerust om onderdelen te leveren, wereldwijd en op zeer korte termijn. Vele kritische machineonderdelen zijn op voorraad in onze magazijnen.

Producten

  • Walsdrogers (babyvoeding, zuivel, aardappelvlokken ...)
  • Koelwalsen (vetzuren, polyethyleenglycolen ...)
  • Peddeldrogers (bio vaste stof of -slib, superabsorberende middelen ...)
  • Plaatdroger (API’s thee, fijne chemicaliën)
  • Helix droger (anti-biotica, verf, pigment, fijne chemicaliën)

Historie

  • Goudsche Machinefabriek BV bouwt de eerste walsdroger in 1916
  • 2009: Naam verandert van Goudsche Machinefabriek in Royal GMF-Gouda
  • 2012: Naam verandert in ANDRITZ Gouda BV

Producten en diensten

Machines en kant-en-klare procesoplossingen voor de voedings-, chemische en afvalverwerkende industrie.

Contact us
ANDRITZ Gouda BV
Coenecoop 88
2741 PD Waddinxveen
The Netherlands
Get in contact