ANDRITZ-Savonlinna-Works-Oy

Tervetuloa töihin ANDRITZ Savonlinna Worksille

Hallitsemme koko tuotantoprosessin ja asiantuntijamme vastaavat eri prosessialueista:

  • myynti ja projektinhallinta
  • tuotannonsuunnittelu
  • hankinnansuunnittelu
  • strateginen ja operatiivinen hankinta
  • hallinto
  • kehitys
  • QHSE
  • valmistus
  • kokoonpano
  • asennustyömaapalvelut

Valmistuksen työntekijämme ovat tyypillisesti erikoistuneet levytyöhön, manuaaliseen hitsaukseen, robottihitsaukseen, koneistukseen tai asennukseen. Heidän tehtävänsä voivat keskittyä myös materiaalinkäsittelyyn tai logistiikka- ja varastotoimintoihin.

Final inspection before shipment to the customer

Lopputarkastus ennen toimitusta asiakkaalle.

© Jukka Koskinen

Henkilöstö on arvokkain pääomamme. Panostamme henkilöstömme terveyteen, hyvinvointiin, turvalliseen työympäristöön ja ammatilliseen kehitykseen. Haluamme luoda turvallisen työympäristön ja työyhteisön, jossa jokainen tuntee olevansa arvostettu ja tärkeä.

Hitsaus ja koneistus onnistuvat samalla koneella.

© Jukka Koskinen

Osien sovitus ennen lähetystä.

© Jukka Koskinen

Monilla työntekijöillämme on pitkä ura yrityksessämme. Kun kokeneet työntekijämme työskentelevät yhdessä uusien osaajien kanssa, siirtyy tietotaito sujuvasti uusille sukupolville. Teemme yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa löytääksemme aktiivisia ja motivoituneita opiskelijoita työharjoitteluun tai tekemään lopputyönsä yrityksessämme. Myös työskentely oppisopimuksella on osoittautunut hyväksi tavaksi oppia yrityskulttuuria sekä työn tekemisen taitoja.


ANDRITZ Savonlinna Works Oy on osa maailmanlaajuista ANDRITZ-konsernia, tarjoten työskentelymahdollisuuksia kotimaisilla ja kansainvälisillä asennustyömailla sekä monipuolisia asiantuntijatehtäviä. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ANDRITZ Careers -nettisivuilla. Avoimet hakemukset ovat myös tervetulleita.

KLIKKAA TYÖPAIKKOIHIN

Asiakkaan vanha rumpu kunnostetaan uuden veroiseksi.

© ANDRITZ

Harjoittelijoita kokoonpanotyössä.

© Sampo Luukkainen

Tervetuloa Savonlinnaan! Savonlinnasta löydät kaikki tarvitsemasi päivittäispalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Savonlinna tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta sekä kesäisin järjestettävistä Oopperajuhlista. Kaupunkia ympäröi puhdas ja kaunis Saimaa - Suomen suurin järvi ja Saimaan norpan koti. Saimaa saaristoineen tarjoaa kaikkina vuodenaikoina aktiviteetteja ja hyvinvointia vaikkapa kalastuksen, veneilyn ja luontoretkeilyn parissa.

Savonlinnan kaupunki.

© Jukka Koskinen

ANDRITZ Savonlinna Works Oy:n historia

Yli 100 vuotta valmistusosaamista Savonlinnassa.

LUE LISÄÄ

QHSE-toiminnot ANDRITZ Savonlinna Works Oy:ssä

Työsuojelumme tärkein tavoite niin konepajoilla kuin asennustyömaillakin on nolla tapaturmaa.

LUE LISÄÄ

ANDRITZ Savonlinna Works Oy, Savonlinna

ANDRITZ Savonlinna Works Oy toimittaa koneita, laitteita ja palveluja maailmanlaajuisesti paperi- ja selluteollisuudelle.

LUE LISÄÄ

ANDRITZ Oy in Finland

ANDRITZ Oy is one of the leading global suppliers of systems, equipment and services for the pulp and paper industry - including wood processing, fiber processing, chemical recovery, stock preparation - as well as for biomass boilers, biomass pelleting plants, and gasifiers for energy generation.

Read more
YHTEYSTIEDOT
ANDRITZ Savonlinna Works Oy
Lypsyniemenkatu 5, PL 54
57101 SAVONLINNA
OTA YHTEYTTÄ