ANDRITZ-Savonlinna-Works-Oy

ANDRITZ Savonlinna Works Oy, Savonlinna

ANDRITZ Savonlinna Works Oy toimittaa koneita, laitteita ja palveluja maailmanlaajuisesti paperi- ja selluteollisuudelle.

Konepajatuotantomme on koko toimitusketjun hallintaa sisältäen suunnittelun, hankinnan, valmistuksen, laadunhallinnan, logistiikan sekä asennus-, huolto- ja varaosapalvelut. Kokonaisuuden hallinta tuo parhaat tulokset.

DD-pesurin testikokoonpano ennen lähetystä

© Jukka Koskinen

Rumpuyksikön robottihitsaus.

© Jukka Koskinen

Konepajamme on toiminut Savonlinnan Lypsyniemessä jo vuodesta 1917. Vuonna 2021 laajensimme toimintaamme Kerimäelle, jonne keskitimme painelaitevalmistuksen. Koneet ja laitteet soveltuvat vaativiin valmistusprosesseihin sekä pienten että suurten kappaleiden käsittelyyn. Kehitämme jatkuvasti suorituskykyämme investoimalla vuosittain uuteen teknologiaan ja ylläpitämällä koneiden ja laitteiden toimintavarmuutta.

ANDRITZ Savonlinna Worksin uusi avarruskone

Päätuotteitamme ovat DD-Washer -pesurit, rumpusuotimet, kiekkosuotimet, keittämön laitteet, painelaitteet ja lajittimet. Toimituslaajuutemme vaihtelee yksittäisestä varaosasta kokonaisvaltaiseen sellutehtaan kuitulinjan laitetoimitukseen. Lisäksi tarjoamme huolto- ja korjauspalveluja, modernisointeja sekä seisokki- ja asennuspalveluja suunnitteluvaiheesta käynnistykseen.


DD-Washer - Made in Finland

Varaosavarasto.

© Jukka Koskinen

Työpäivä huoltovalmistuksessa.

© Jukka Koskinen

Yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisemme tekniset ja logistiset haasteet. Ymmärrämme kokonaisuuden ja löydämme kustannustehokkaat ja kestävät ratkaisut toimituksen suunnitteluvaiheesta asennustyöhön asiakastehtaalla. Pitkän kokemuksemme lisäksi vahvuuksiamme ovat asiantuntemus eri teräslaatujen käsittelystä sekä erilaisten valujen, takeiden ja niihin liittyvien tuotteiden tuntemus.

ANDRITZ-Savonlinna-Works-Oy-aerial-view

Konepaja-alue Savonlinnan Lypsyniemessä Saimaan rannalla.

© Jukka Koskinen

ANDRITZ Savonlinna Works Oy | Savonlinna

YHTEYSTIEDOT
ANDRITZ Savonlinna Works Oy
Lypsyniemenkatu 5, PL 54
57101 SAVONLINNA
OTA YHTEYTTÄ